Stanley/Stella DANCER økologisk, cropped tanktop til damer

Afslappet croptanktop af 100 % økologisk bomuld til damer. Mærke: Stanley/Stella

Stanley/Stella DANCER økologisk, cropped tanktop til damer
hvidsort

Vil du have en skøn sommer? DANCER croptanktoppen har et løst snit, der gør den til den perfekte, afslappede sommertop. Passer perfekt til: Udflugter til havet, hotdogs og duften af solcreme.

  • Ærmeløs tanktop med kort snit og løs pasform til damer
  • Med 1x1 ribkant ved hals- og ærmeudskæringerne
  • Inkl. Jerseybånd i nakken og smal dobbeltsyning på nederste søm
  • Stoftæthed: 120 g/m²
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Mærke: Stanley/Stella

Design Stanley/Stella DANCER økologisk, cropped tanktop til damer

Lav Stanley/Stella DANCER økologisk, cropped tanktop til damer med eget tryk

Lav stanley/Stella DANCER økologisk, cropped tanktop til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella DANCER økologisk, cropped tanktop til damer med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella DANCER økologisk, cropped tanktop til damer

Design din egen stanley/Stella DANCER økologisk, cropped tanktop til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella DANCER økologisk, cropped tanktop til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv stanley/Stella DANCER økologisk, cropped tanktop til damer med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Tanktops til damer

Tanktops til damer med eget print og grafik. Design stanley/Stella DANCER økologisk, cropped tanktop til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella DANCER økologisk, cropped tanktop til damer med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress