Stanley/Stella CRUISER 2.0 økologisk unisex-hoodie

Unisex-hoodie fremstillet af 100 % økologisk bomuld. Mærke: Stanley/Stella

Stanley/Stella CRUISER 2.0 økologisk unisex-hoodie
maroonbeigemarineblåLattehvidindigoblå

Din nye bedste hættetrøje kommer fra Stanley/Stella: behagelig, i høj kvalitet og ansvarligt produceret. Den her klassiker kommer til at hænge på dig for evigt.

  • Unisex-hoodie med lige snit og påsatte ærmer
  • Hætten er syet dobbelt og har runde snører i hoodiens farve inkl. metaløjer og lukkede metalender.
  • Kængurulomme med bred søm på forsiden
  • Med 1 x 1 ribkant på ærmer og søm samt dobbeltsyninger på søm, kant og ærmegab
  • Bånd med sildebensmønster og halvmåneformet stykke af samme materiale i nakken
  • Behagelig stofkvalitet: 350 g/m²
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Mærke: Stanley/Stella

Design Stanley/Stella CRUISER 2.0 økologisk unisex-hoodie

Lav Stanley/Stella CRUISER 2.0 økologisk unisex-hoodie med eget tryk

Lav stanley/Stella CRUISER 2.0 økologisk unisex-hoodie med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella CRUISER 2.0 økologisk unisex-hoodie med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella CRUISER 2.0 økologisk unisex-hoodie

Design din egen stanley/Stella CRUISER 2.0 økologisk unisex-hoodie med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella CRUISER 2.0 økologisk unisex-hoodie med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv stanley/Stella CRUISER 2.0 økologisk unisex-hoodie med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til mænd

Sweatshirts til mænd med eget print og grafik. Design stanley/Stella CRUISER 2.0 økologisk unisex-hoodie nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella CRUISER 2.0 økologisk unisex-hoodie med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress