Stanley/Stella BABY CRUISER økologisk hoodie

Blød baby-hoodie i 85 % økologisk bomuld og 15 % recycled polyester. Mærke: Stanley/Stella.

Stanley/Stella BABY CRUISER økologisk hoodie
råhvidmarineblågrå meleretcremefarvet

Skøn og hyggelig: Denne baby-hoodie fra Stanley/Stella er behagelig og dejlig at putte i for både små og store babyer. Hætten er foret med to lag single-jersey og er dejligt blød.

  • Den brede halsudskæring gør det nemmere at tage hoodien af og på.
  • 1 x 1 ribkant ved ærmerne og ved nederste søm
  • Påsyede ærmer
  • Blød stofkvalitet: 280 g/m²
  • Materiale: 85 % økologisk bomuld, 15 % recycled polyester
  • Mærke: Stanley/Stella

Design Stanley/Stella BABY CRUISER økologisk hoodie

Lav Stanley/Stella BABY CRUISER økologisk hoodie med eget tryk

Lav stanley/Stella BABY CRUISER økologisk hoodie med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella BABY CRUISER økologisk hoodie med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella BABY CRUISER økologisk hoodie

Design din egen stanley/Stella BABY CRUISER økologisk hoodie med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella BABY CRUISER økologisk hoodie med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv stanley/Stella BABY CRUISER økologisk hoodie med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Økologiske produkter til børn og baby

Økologiske produkter til børn og baby med eget print og grafik. Design stanley/Stella BABY CRUISER økologisk hoodie nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella BABY CRUISER økologisk hoodie med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress