Stanley/Stella BABY CONNECTOR økologisk hoodie med lynlås

Blød hoodie med lynlås til baby i 85 % økologisk bomuld og 15 % recycled polyester. Mærke: Stanley/Stella.

Stanley/Stella BABY CONNECTOR økologisk hoodie med lynlås
råhvidlys rosamarineblågrå meleretskycremefarvet

Klæd din baby varmt på: Denne baby-hoodie med lynlås fra Stanley/Stella er lige så blød og dejlig som et krammedyr. Hætten er foret med blød single jersey.

  • Hætte foret med single jersey
  • 1 x 1 ribkant forneden og ved ærmerne
  • Påsyede ærmer
  • Blød stofkvalitet: 280 g/m²
  • Materiale: 85 % økologisk bomuld, 15 % recycled polyester
  • Mærke: Stanley/Stella

Design Stanley/Stella BABY CONNECTOR økologisk hoodie med lynlås

Lav Stanley/Stella BABY CONNECTOR økologisk hoodie med lynlås med eget tryk

Lav stanley/Stella BABY CONNECTOR økologisk hoodie med lynlås med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella BABY CONNECTOR økologisk hoodie med lynlås med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella BABY CONNECTOR økologisk hoodie med lynlås

Design din egen stanley/Stella BABY CONNECTOR økologisk hoodie med lynlås med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella BABY CONNECTOR økologisk hoodie med lynlås med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv stanley/Stella BABY CONNECTOR økologisk hoodie med lynlås med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Økologiske produkter til børn og baby

Økologiske produkter til børn og baby med eget print og grafik. Design stanley/Stella BABY CONNECTOR økologisk hoodie med lynlås nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella BABY CONNECTOR økologisk hoodie med lynlås med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress