Økologisk tanktop til damer

Stanley/Stella økologisk dame-tanktop

Top med afrundede sømme og racerback. 100% bomuld (økologisk). Mærke: Stanley/Stella

Økologisk tanktop til damer
hvidsortgrå meleretmarineblåcharcoal

Smuk og bæredygtig: Den feminine top af økologisk bomuld kan bruges til det hele: Den er seriøs og stilfuld i kombination med en blazer og perfekt luftig og cool til sommer og fritid.

  • Kropsnært taljeret snit, dyb rund halsudskæring
  • Afrundede sømme foran og bagpå
  • Bryderstil med frie skuldre
  • Let og behagelig stofkvalitet: 120 g/m²
  • Materiale: 100% bomuld (økologisk)

Design Tanktop

Lav Tanktop med eget tryk

Lav økologisk tanktop til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en Tanktop med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Tanktop

Design din egen økologisk tanktop til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede økologisk tanktop til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv Tanktop med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Tanktops til damer

Tanktops til damer med eget print og grafik. Design økologisk tanktop til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt Tanktop med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress