Softshelljakke til damer

Funktionel softshelljakke til damer, 95 % polyester og 5 % elastan (ydermateriale). Mærke: Kariban

Softshelljakke til damer
mørkegråklar blågråmelerethvidsortchokoladebrunrødmarinblå

Så har alle deres på det tørre: Åndbar, vindtæt, vandafvisende, taljeret. Iført jakken fra Kariban bliver du ikke gennemblødt af bygerne - og sveder heller ikke.

  • Slimfit softshelljakke med lynlås
  • Praktiske sidelommer med lynlås og ekstra lynlåslomme øverst på venstre ærme.
  • Blød microfleece på indersiden
  • Vind- og vandafvisende ydermateriale: 300 g/m²
  • Materiale: 95 % polyester, 5 % elastan, (ydermateriale), 8000 mm PU/3000 g/m²/24h
  • Mærke: Kariban

Design Softshelljakke til damer

Lav Softshelljakke til damer med eget tryk

Lav softshelljakke til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en softshelljakke til damer med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Softshelljakke til damer

Design din egen softshelljakke til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede softshelljakke til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv softshelljakke til damer med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Jakker og veste til damer

Jakker og veste til damer med eget print og grafik. Design softshelljakke til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt softshelljakke til damer med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress