Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!

Pige T-shirt med flæser

Pige-T-shirt med flæser ved ærmer og udskæring. 100 % bomuld. Mærke: Sol‘s

Pige T-shirt med flæser
gulmintgrønfuchsiahvid

Så lille og allerede så chik. Med denne fræk-elegante tøseshirt i friske farver løber den lille dame med al opmærksomheden - lige for næsen af børnehaveveninderne eller klassekammeraterne. Eller for næsen af mor, næste gang familien er samlet.

  • Flæser ved ærmer og i udskæring
  • Figurbetonet i let A-form
  • Let, blødt materiale: 150 g/m²
  • 100% bomuld
Bemærk: T-shirten er lille i størrelsen. Gå gerne en størrelse op!

Design T-shirt

Lav T-shirt med eget tryk

Lav pige T-shirt med flæser med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen T-shirt

Design din egen pige T-shirt med flæser med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede pige T-shirt med flæser med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv T-shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Børne T-shirts

Børne T-shirts med eget print og grafik. Design pige T-shirt med flæser nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress