Økologisk T-shirt til børn

Organic t-shirt til børn

T-shirt fra økologisk produktion, til børn, 100 % bomuld, mærke: Continental

Økologisk T-shirt til børn
hvidsortrødlyseblå

Miljøvenlig: Denne T-shirt af økologisk bomuld fra Continental Clothings „Earthpositive Collection“ er udelukkende fremstillet ved hjælp af genanvendelig energi.

  • Lige snit med rund hals
  • Slidstærkt materiale: 155 g/m2
  • Materiale: 100% økologisk bomuld

Design Økologisk T-shirt

Lav Økologisk T-shirt med eget tryk

Lav økologisk T-shirt til børn med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en økologisk T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Økologisk T-shirt

Design din egen økologisk T-shirt til børn med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede økologisk T-shirt til børn med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv økologisk T-shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Børne T-shirts

Børne T-shirts med eget print og grafik. Design økologisk T-shirt til børn nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt økologisk T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress