Let unisex sweatshirt med hætte

Let sweatshirt med hætte, unisex

Let hættetrøje med ærmer af strukturmateriale. 60 % bomuld, 40 % polyester (French Terry)

Let unisex sweatshirt med hætte
charcoalrosa-creme meleretgrå meleretmarineblå meleret

En casual sweatshirt til de lidt mildere dage har mange diskrete fordele: Ved ærmerne er den strukturerede vrang vendt udad. Har alle hoodiens fordele og er samtidig let som en sweatshirt: Den er vi faktisk lidt stolte af.

  • Unisex-snit: Fremhæver figuren for herrer; sidder lidt mere casual på kvinder (se størrelsestabel vedr. pasform)
  • Kort i snittet
  • Åbne kanter ved ærmer og forneden
  • Ærmer og hættesøm af struktureret French-Terry-stof
  • Let og behagelig stofkvalitet: 240 g/m²
  • Materiale: 60 % bomuld, 40 % polyester (grå meleret, marineblå meleret og rosa-creme meleret: 100 % bomuld)

Design Sweatshirt Med Hætte

Lav Sweatshirt Med Hætte med eget tryk

Lav let unisex sweatshirt med hætte med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en sweatshirt Med Hætte med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Sweatshirt Med Hætte

Design din egen let unisex sweatshirt med hætte med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede let unisex sweatshirt med hætte med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til mænd

Sweatshirts til mænd med eget print og grafik. Design let unisex sweatshirt med hætte nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt sweatshirt Med Hætte med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress