Kortærmet økologisk babybody i kontrastfarver

Kortærmet babybody med sømme i kontrastfarver, 100 % økologisk bomuld

Økologisk babybody i kontrastfarver
grå meleret/marineblåmarineblå/himmelblåhvid/sorthvid/rosa

Absolut baby-basic: Denne søde kortærmede body af blød økologisk bomuld i lækre farvekombinationer er en del af babys outfit på de daglige opdagelsesrejser. De praktiske detaljer gør den legende let at få af og på.

  • Kontrastfarvede sømme ved arme og ben samt i halsudskæring
  • Krydslukning ved skulder, nem at få af og på
  • 3 Trykknapper forneden
  • Slidstærk kvalitet: 200 g/m²
  • 100 % økologisk bomuld (grå meleret/marineblå: 85 % økologisk bomuld, 15 % viskose)

Design Babybody

Lav Babybody med eget tryk

Lav økologisk babybody i kontrastfarver med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en babybody med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Babybody

Design din egen økologisk babybody i kontrastfarver med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede økologisk babybody i kontrastfarver med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv babybody med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Babybodyer

Babybodyer med eget print og grafik. Design økologisk babybody i kontrastfarver nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt babybody med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress