Kontrastforklæde

Forklæde i kontrastfarver med lommer, 100 % bomuld Mærke: Spreadshirt

Kontrastforklæde
grå/sortburgunder-rød/sandfarvetsort/hvid

Skal du male, servere eller lave mad - dette forklæde med brede bindebånd i nakken og i livet er perfekt til alle de aktiviteter, hvor du gerne vil skåne tøjet. I de to lommer foran er der masser af plads til pensler, proptrækker og alt det andet grej.

  • Inkl. 2 lommer foran
  • Nikkelfri kobberspænde til at fastgøre nakkebåndet med
  • Bånd i kontrastfarver i nakke og ved hofter (længde: 85 cm / hhv. 95 cm
  • Stofkvalitet: 205 g/m²
  • Materiale: 100 % bomuld, metal

Design Kontrastforklæde

Lav Kontrastforklæde med eget tryk

Lav kontrastforklæde med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en kontrastforklæde med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Kontrastforklæde

Design din egen kontrastforklæde med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede kontrastforklæde med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv kontrastforklæde med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Arbejdstøj til mænd

Arbejdstøj til mænd med eget print og grafik. Design kontrastforklæde nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt kontrastforklæde med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress