Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!
V-neck T-shirt til mænd

Klassisk herre T-shirt med V-udskæring

Klassisk herre T-shirt med V-udskæring. 100 % bomuld. Mærke: Gildan

V-neck T-shirt til mænd
hvidsortmarineblårød

Vores slidstærke klassiker med casual V-udskæring vil følge dig igennem tykt og tyndt. Takket være den helt særlige stofkvalitet og grundige forarbejdning holder den stilsikre shirt formen både i sol og regn og efter masser af vask.

  • Stofkvalitet: 180 g/m²
  • 100 % bomuld ( i „sportsgrå“: 90 % bomuld, 10 % polyester)
  • Sanforiseret stof: Holder formen efter vask
  • Fås også til kvinder - genial til gruppeoutfits
  • Mærke: Gildan

Design V-neck T-shirt

Lav V-neck T-shirt med eget tryk

Lav v-neck T-shirt til mænd med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en v-neck T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen V-neck T-shirt

Design din egen v-neck T-shirt til mænd med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede v-neck T-shirt til mænd med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv v-neck T-shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Herre T-shirts

Herre T-shirts med eget print og grafik. Design v-neck T-shirt til mænd nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt v-neck T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress