Jersey leggings til damer

Leggings til damer, 95 % bomuld og 5 % elastan. Mærke: Build Your Brand.

Jersey leggings til damer
sort

Perfekt match: De klassiske sorte leggings kan bruges til det hele og er et must-have i ethvert klædeskab. Casual til sport, og når du bare har fri - eller den stilsikre prik over i‘et sammen med nederdel eller top: Blandingsmaterialet af bomuld og elastan sikrer den gode pasform.

  • Sorte klassiske leggings af behageligt bomulds-elastan-mix
  • Label kan fjernes
  • Stoftæthed: 220 g/m2
  • Materiale: 95 % bomuld og 5 % elastan
  • Mærke: Build Your Brand

Design Jersey leggings til damer

Lav Jersey leggings til damer med eget tryk

Lav jersey leggings til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en jersey leggings til damer med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Jersey leggings til damer

Design din egen jersey leggings til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede jersey leggings til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Leggings og joggingbukser

Leggings og joggingbukser med eget print og grafik. Design jersey leggings til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt jersey leggings til damer med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress