Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!
Vintage t-shirt til mænd

Herre vintage T-shirt

Enkel slub T-shirt til herrer i vintagelook. 100 % bomuld

Vintage t-shirt til mænd
vintage-denimvintage-gråvintage-sortvintage-khaki

Farvel til ensformigheden Med de interessante farvetoner er denne T-shirt af flammet bomuldsjersey et statement - allerede før der kommer tryk på. Den påsyede patch og den åbne rullesøm fuldender det detaljerige used look. Hver eneste T-shirt er et unika.

  • Enkelt snit
  • Individuelt, uregelmæssigt used look på grund af den specielle farveproces (hver eneste T-shirt er et unika)
  • De åbne rullesømme understreger den slidte stil og afrunder tøjets used look
  • Optisk meleret på grund af slubmaterialet
  • Slidstærk kvalitet: 155 g/m²
  • Materiale: 100 % bomuld

Design Vintage T-shirt

Lav Vintage T-shirt med eget tryk

Lav vintage t-shirt til mænd med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en vintage T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Vintage T-shirt

Design din egen vintage t-shirt til mænd med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede vintage t-shirt til mænd med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv vintage T-shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Herre T-shirts

Herre T-shirts med eget print og grafik. Design vintage t-shirt til mænd nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt vintage T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress