Herre fleecejakke North

Herre fleecejakke North af 100 % polyester. Mærke: SOL‘S.

Herre fleecejakke North
lys turkisnaturnavygrangrønmørkebrunantracitgråvinrød militærgrøngråmeleretdyblillahvidsortrødorangelysegrønkongeblå

Vidunderligt blød, lækkert varm: Fleecejakken til herrer fra North er genial på blæsende kolde dage - og den er med både opretstående krave, sidelommer og elastisk linning. Selvskreven på den næste sejltur og perfekt ude på pisterne.

  • Opretstående krave, lynlås foran og ved lommerne:
  • Antipilling (fnugfri)
  • Elastisk kant ved ærmer og søm
  • Tyk, varm fleece: 300 g/m2
  • 100 % polyester.

Design Herre fleecejakke North

Lav Herre fleecejakke North med eget tryk

Lav herre fleecejakke North med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en herre fleecejakke North med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Herre fleecejakke North

Design din egen herre fleecejakke North med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede herre fleecejakke North med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv herre fleecejakke North med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Jakker og veste til herrer

Jakker og veste til herrer med eget print og grafik. Design herre fleecejakke North nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt herre fleecejakke North med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress