Basketball-trikot til mænd

Herre basketball-trikot

Loose fit top i basket-stil med kontrastfarver, 100% polyester, mærke: Build Your Brand

Basketball-trikot til mænd
hvid/sortsort/hvid

Gennemført stil på banen eller del af en cool kombi på en varm sommerdag - denne tank top er perfekt til det hele, takket være det funktionelle materiale og det hippe street look.

  • Vid i snittet og lang, så den sidder behageligt
  • Ribkanter i kontrastfarver ved hals og ærmer.
  • Nem at ha´ med at gøre, tørrer hurtigt.
  • Let, struktureret mesh-stof: 130g/m²
  • Materiale: 100% polyester

Design Herre basketball-trikot

Lav Herre basketball-trikot med eget tryk

Lav basketball-trikot til mænd med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en herre basketball-trikot med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Herre basketball-trikot

Design din egen basketball-trikot til mænd med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede basketball-trikot til mænd med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv herre basketball-trikot med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sportsbeklædning til mænd

Sportsbeklædning til mænd med eget print og grafik. Design basketball-trikot til mænd nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt herre basketball-trikot med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress