Herre Workwear T-Shirt

Super kvalitet 180 g/m² af 100% bomuld til arbejde og fritid. Mærke: Russel

Herre Workwear T-Shirt
gråflaskegrønhvidsortrødmarineblågrå meleretguldgulroyalblå

Workwear shirten med lige snitføring overbeviser alle og enhver med den robuste forarbejdning i 100 % bomuld. Russel Athletic er indbegrebet af amerikansk sports- og workwearhistorie, og derfor fremstilles vores Heavy T-shirt med nakkebånd isyet fra skulder til skulder og dobbeltsyninger ved ærmer og kant.

  • 180 g/m² (hvid: 175 g/m²)
  • 100 % bomuld, ringspundet (grå meleret: 93 % bomuld, 7 % polyester)
  • 1x1 ribkrave
  • Nakkebånd isyet fra skulder til skulder

Design Herre Workwear T-Shirt

Lav Herre Workwear T-Shirt med eget tryk

Lav herre Workwear T-Shirt med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en herre Workwear T-Shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Herre Workwear T-Shirt

Design din egen herre Workwear T-Shirt med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede herre Workwear T-Shirt med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv herre Workwear T-Shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Herre T-shirts

Herre T-shirts med eget print og grafik. Design herre Workwear T-Shirt nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt herre Workwear T-Shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress