Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!

Forklæde til børn

Børneforklæde af 65 % polyester og 35 % bomuld. Mærke: Premier

Forklæde til børn
hvidsort

Skab hyggestemning i køkkenet med dette forklæde - stænk, spild og sprøjt er absolut tilladt! Det solide materiale modstår dejfingre og sovseklatter og holder formen vask efter vask.

  • Mål: 48 x 63 cm (bredde x længde)
  • Slidstærkt materiale: 195 g/m²
  • Materiale: 65% polyester / 35% bomuld
  • Justerbar nakkestrop (50 cm) med plastikspænde

Design Forklæde til børn

Lav Forklæde til børn med eget tryk

Lav forklæde til børn med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en forklæde til børn med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Forklæde til børn

Design din egen forklæde til børn med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede forklæde til børn med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv forklæde til børn med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Accessories til børn og baby

Accessories til børn og baby med eget print og grafik. Design forklæde til børn nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt forklæde til børn med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress