Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!

Dame hætte-fleecejakke

Taljeret fleece-jakke i strik-look med hætte til damer, 100% polyester, mærke: Stedman

Fleecejakke til damer
grå meleretlilla meleret

Denne bløde fleecejakke med hætte holder dig vidunderligt varm og er samtidig let og behagelig som en striktrøje. Beskytter mod kulden om vinteren og er perfekt som overgangs-jakke forår og efterår.

  • Taljeret, kropsnært snit
  • Hætte med snøre og bånd i kontrastfarver samt to skrålommer med lynlås foran
  • Lynlåse og sømme ved ærmer i kontrast-paspel.
  • Glat og blødt strik-look udenpå, fór af silkeblød opkradset fleece: 280g/m²
  • Materiale: 100% polyester

Design Fleecejakke

Lav Fleecejakke med eget tryk

Lav fleecejakke til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en fleecejakke med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Fleecejakke

Design din egen fleecejakke til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede fleecejakke til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv fleecejakke med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Jakker og veste til damer

Jakker og veste til damer med eget print og grafik. Design fleecejakke til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt fleecejakke med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress