Dame fleecejakke North

Dame fleecejakke North af 100 % polyester. Mærke: SOL‘S.

Dame fleecejakke North
lys turkisnaturnavygrangrønmørkebrunantracitgråvinrød gråmeleretdyblillahvidsortrødorangelysegrønkongeblå

Vidunderligt blød, lækkert varm: Fleecejakken til damer fra North er genial på blæsende kolde dage - og den er med både opretstående krave, sidelommer og elastisk linning. Selvskreven på den næste sejltur og genial til dig og dine løbemakkere.

  • Opretstående krave, lynlås foran og ved lommerne:
  • Antipilling (fnugfri)
  • Elastisk kant ved ærmer og søm
  • Tyk, varm fleece: 300 g/m2
  • 100 % polyester.

Design Dame fleecejakke North

Lav Dame fleecejakke North med eget tryk

Lav dame fleecejakke North med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en dame fleecejakke North med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Dame fleecejakke North

Design din egen dame fleecejakke North med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede dame fleecejakke North med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv dame fleecejakke North med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Jakker og veste til damer

Jakker og veste til damer med eget print og grafik. Design dame fleecejakke North nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt dame fleecejakke North med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress