Dame cardigan med lynlås

Cardigan til damer, taljeret snit, 50 % bomuld og 50 % polyakryl. Mærke: Kariban

Dame cardigan med lynlås
gråmeleretnavysort

Klædt på til lejligheden? Det sørger Kariban's taljerede cardigan til damer for. Den moderne klassiker med opretstående krave sikrer din coolfaktor både før og efter fyraften.

  • Cardigan til damer, dobbeltsyet opretstående krave
  • Gennemgående lynlås i mat metal.
  • Med nakkebånd
  • Fint striklook og solidt materiale: 290 g/m²
  • Materiale: 50 % bomuld, 50 % polyakryl
  • Mærke: Kariban

Design Dame cardigan med lynlås

Lav Dame cardigan med lynlås med eget tryk

Lav dame cardigan med lynlås med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en dame cardigan med lynlås med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Dame cardigan med lynlås

Design din egen dame cardigan med lynlås med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede dame cardigan med lynlås med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv dame cardigan med lynlås med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Jakker og veste til damer

Jakker og veste til damer med eget print og grafik. Design dame cardigan med lynlås nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt dame cardigan med lynlås med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress