College sweatjakke

Jakke i collegestil med trykknapper og kontraststriber. 80% bomuld, 20% polyester Mærke: Build Your Brand Basic

College sweatjakke
sort/hvid

Det geniale valg: Denne collegejakke fortolker den hippe preppy-stil med det sporty snit. Autentisk og perfekt i alle kombinationer er den klar til at blive din nye favoritjakke til enhver lejlighed.

  • Rib med kontraststriber ved ærmer, sømme og ved den opretstående krave
  • To skrålommer foran
  • Trykknapper i metal i kontrastfarver
  • Opkradset sweatshirtstof indvendig: 330 g/m²
Materiale: 80 % bomuld, 20 % polyester

Design College sweatjakke

Lav College sweatjakke med eget tryk

Lav college sweatjakke med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en college sweatjakke med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen College sweatjakke

Design din egen college sweatjakke med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede college sweatjakke med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Jakker og veste til herrer

Jakker og veste til herrer med eget print og grafik. Design college sweatjakke nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt college sweatjakke med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress