Premium langærmet T-shirt til børn

Børne premium T-shirt med lange ærmer

Spreadshirt-kollektionens klassiske langærmede T-shirt til børn, 100% bomuld

Premium langærmet T-shirt til børn
lyserosagulhvidsortrødmarineblågrå meleretmørk pink

Spreadshirt-kollektionen forener de allerbedste trykresultater med fremragende kvalitetsprodukter. Det ekstraordinært store udvalg af størrelser garanterer den perfekte pasform til både store og små. Vores langærmede Premium-T-shirt passer til vejret året rundt: Den luner på kølige dage, og når det bliver lunere, smøger du bare ærmerne lidt op.

  • Vi anbefaler! Topkvalitet og perfekte resultater med alle trykmetoder
  • Enhedsfarver i alle herre-, dame- og børnestørrelser
  • Bæredygtig og fair produktion
  • Stoftæthed: 150 g/m²
  • Materiale: 100 % bomuld (undtagen gråmeleret: 85% polyester, 15% viskose)

Design Langærmet T-shirt

Lav Langærmet T-shirt med eget tryk

Lav premium langærmet T-shirt til børn med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en langærmet T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Langærmet T-shirt

Design din egen premium langærmet T-shirt til børn med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede premium langærmet T-shirt til børn med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Langærmede t-shirts til børn

Langærmede t-shirts til børn med eget print og grafik. Design premium langærmet T-shirt til børn nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt langærmet T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress