Børne-T-shirt fra Russell

Slidstærk børne-T-shirt af 100 % bomuld. Mærke: Russell

Børne-T-shirt fra Russell
flaskegrønhvidsortrødmarineblågulroyalblå

På legepladsen eller i børnehaven - med de integrerede navnemærkater vil denne Russell børneshirt aldrig blive væk. Og skulle det alligevel ske, så vender den fluks tilbage til dig. Derudover er den solide forarbejdning et kendetegn for Russell, så ungerne kan lege, så vildt de vil.

  • Skulder-til-skulder nakkebånd
  • Dobbelte syninger ved ærmer og linning
  • Navnemærkat til at skrive på
  • Stofkvalitet: 180 g/m² (hvid: 175 g/m²)
  • Materiale: 100 % bomuld (ringspundet)

Design Børne-T-shirt fra Russell

Lav Børne-T-shirt fra Russell med eget tryk

Lav børne-T-shirt fra Russell med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en børne-T-shirt fra Russell med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Børne-T-shirt fra Russell

Design din egen børne-T-shirt fra Russell med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede børne-T-shirt fra Russell med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv børne-T-shirt fra Russell med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Børne T-shirts

Børne T-shirts med eget print og grafik. Design børne-T-shirt fra Russell nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt børne-T-shirt fra Russell med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress