Børne-T-shirt

T-shirt til børn, 100% bomuld, mærke: B&C

T-shirt til børn
himmelblåpetal pinkhvidsortrødkongeblåmarineblå

Klassikeren til både store og små: Den elskede T-shirt er også populær hos børn og unge. Ikke til at leve uden - hverken på legepladsen, i skolen eller til sport.

  • Til børn fra ca. 3-8 (fås også til teenagere)
  • Kvalitetsforarbejdning: Dobbelte syninger i alle sømme
  • enkelt snit
  • slidstærkt materiale: 185g/m2
  • Materiale: 100 % bomuld

Design Børne-T-shirt

Lav Børne-T-shirt med eget tryk

Lav t-shirt til børn med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en børne-T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Børne-T-shirt

Design din egen t-shirt til børn med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede t-shirt til børn med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv børne-T-shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Børne T-shirts

Børne T-shirts med eget print og grafik. Design t-shirt til børn nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt børne-T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress