Active sweatshirt til herrer fra Stedman

Active sweatshirt, klassisk snit, til herrer. 80 % bomuld, 20 % polyester. Mærke: Stedman

Trøje til herrer fra Stedman
grafitgrålysegrå meleretsortmarineblå

Veltilpas med det ekstra touch: Ved første blik en elegant og enkel sweatshirt - og så kan denne Active sweatshirt med de fine detaljer og den superbløde inderside lynhurtigt gå hen og blive din absolutte favorit. Sweatshirten er god til det hele, og så har den det lille ekstra twist, til når det skal være lidt mere end bare casual.

  • Opkradset inderside
  • Specialsyninger
  • Dekorative flatlocksømme
  • Slidstærkt materiale: 270 g/m²
  • Materiale: 80 % bomuld og 20 % polyester (gråmeleret: 70 % bomuld, 30 % polyester)

Design Trøje

Lav Trøje med eget tryk

Lav trøje til herrer fra Stedman med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en Trøje med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Trøje

Design din egen trøje til herrer fra Stedman med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede trøje til herrer fra Stedman med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv Trøje med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Sweatshirts til mænd

Sweatshirts til mænd med eget print og grafik. Design trøje til herrer fra Stedman nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt Trøje med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress