Baby T-shirt

Økologisk T-shirt til baby, rund hals

Baby-T-Shirt af 100 % økologisk bomuld (gråmeleret 85 % bomuld/15 % polyester). Mærke: BabyBugz

Baby T-shirt
krystalrosahvidsortmintgrøngrå meleretlyseblå

Så lille, og allerede så casual! Cooleste shirt siden James Dean! Ungerne ser totalt kære ud i den - og føler sig såååå godt tilpas. Og det er ikke så underligt med så meget blød og lækker økologisk bomuld og praktiske trykknapper ved halsen.

  • T-shirt til de mindste, med rund hals og korte ærmer
  • Nikkelfri trykknapper ved skulderen. Nem at få af og på
  • Middel stoftæthed: 200 g/m2
  • Fremstillet af 100 % økologisk bomuld (gråmeleret 85 % bomuld/15 % polyester)
  • Mærke: BabyBugz

Design Baby T-shirt

Lav Baby T-shirt med eget tryk

Lav baby T-shirt med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en baby T-shirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Baby T-shirt

Design din egen baby T-shirt med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede baby T-shirt med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv baby T-shirt med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Børne T-shirts

Børne T-shirts med eget print og grafik. Design baby T-shirt nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt baby T-shirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress