Tipped poloshirt herre

Figurbetonet poloshirt til herrer, trendy kontraststriber ved krave, 100 % bomuld. Mærke: SOL´S

Tipped poloshirt herre
rød/hvidkongeblå/hvidgrangrøn/hvidhvid/marineblåsort/hvidmarineblå/hvid

Poloshirten fra SOL´S gør ikke kun et godt indtryk, når du dyrker fritidsaktiviteter som sejlsport og golf. De trendy kontraststriber ved krave og ærmer gør også poloshirten perfekt og elegant til dig og dine medarbejdere i firmaet. Det store udvalg af farver betyder, at I kan afstemme poloen med jeres firmas farver. Poloshirten fås både til herrer og damer, så I kan optræde som et helt team.

  • Slidstærkt materiale: 200g/m²
  • Materiale: 100 % ringspundet bomuld, piqué
  • Kontraststriber ved krave og ærmer
  • Knapliste med tre knapper i afstemte farver
  • Figurbetonet sni
  • Slidser i siderne

Design Tipped poloshirt herre

Lav Tipped poloshirt herre med eget tryk

Lav tipped poloshirt herre med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en Tipped poloshirt herre med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Tipped poloshirt herre

Design din egen tipped poloshirt herre med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede tipped poloshirt herre med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Poloshirts til mænd

Poloshirts til mænd med eget print og grafik. Design tipped poloshirt herre nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt Tipped poloshirt herre med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress