Stanley/Stella PREPSTER økologisk unisex-poloshirt

Unisex-poloshirt med lange ærmer, fremstillet af 100 % økologisk bomuld. Mærke: Stanley/Stella

Stanley/Stella PREPSTER økologisk unisex-poloshirt
hvidsortmarineblå

En afslappet klassiker til kølige dage. Denne Stanley/Stella PREPSTER økologiske unisex-poloshirt har lange ærmer og masser af god stil. Den har et lige snit og er lavet i en solid og bæredygtig stofkvalitet af økologisk bomuld.

  • Unisex poloshirt med lige snit, lange ærmer og to knapper i samme farve
  • Med påsyede ærmer, strikkant i halsudskæringen og 1x1 ribstrik på ærmerne
  • Bånd i nakken og sideslids med paspolering i kraftig singlejersey
  • Enkeltsyning ved skuldersømmene og smal dobbeltsyning ved den nederste kant
  • Struktureret, blødt piqué-stof: 230 g/m2
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Mærke: Stanley/Stella

Design Stanley/Stella PREPSTER økologisk unisex-poloshirt

Lav Stanley/Stella PREPSTER økologisk unisex-poloshirt med eget tryk

Lav stanley/Stella PREPSTER økologisk unisex-poloshirt med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella PREPSTER økologisk unisex-poloshirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella PREPSTER økologisk unisex-poloshirt

Design din egen stanley/Stella PREPSTER økologisk unisex-poloshirt med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella PREPSTER økologisk unisex-poloshirt med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Poloshirts til mænd

Poloshirts til mænd med eget print og grafik. Design stanley/Stella PREPSTER økologisk unisex-poloshirt nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella PREPSTER økologisk unisex-poloshirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress