Stanley/Stella økologisk unisex poloshirt PREPSTER

Unisex poloshirt fremstillet af 100 % bomuld (økologisk). Mærke: Stanley & Stella

Stanley/Stella økologisk unisex poloshirt PREPSTER
lys rosahvidsortmarineblågrå melerethimmelblårødkongeblå

Krave med stil. Den økologiske unisex poloshirt PREPSTER fra Stanley & Stella er både sporty-casual og professionel-casual. Den fremstår med et lige snit og en solid og bæredygtig stofkvalitet af økologisk bomuld.

  • Unisex poloshirt med påsyede ærmer og strikkede manchetter ved halsudskæring og ærmeender
  • To rækker ensfarvede knapper
  • Sideslids med paspolering og nakkebånd i kraftig singlejersey
  • Enkeltsyning ved skuldersømmene og smal dobbeltsyning ved den nederste kant
  • Piquéstof med struktur: 230 g/m2
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Mærke: Stanley & Stella

Design Stanley/Stella økologisk unisex poloshirt PREPSTER

Lav Stanley/Stella økologisk unisex poloshirt PREPSTER med eget tryk

Lav stanley/Stella økologisk unisex poloshirt PREPSTER med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella økologisk unisex poloshirt PREPSTER med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella økologisk unisex poloshirt PREPSTER

Design din egen stanley/Stella økologisk unisex poloshirt PREPSTER med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella økologisk unisex poloshirt PREPSTER med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Poloshirts til mænd

Poloshirts til mænd med eget print og grafik. Design stanley/Stella økologisk unisex poloshirt PREPSTER nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella økologisk unisex poloshirt PREPSTER med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress