Lige nu får du 15% RABAT! Nu: 15% RABAT!

Stickers til bilen

Stickers til bilen af vandafvisende 100 µm PVC-folie

Stickers til bilen
mat hvid

Har du et budskab, du vil have ud? Uanset hvad du har på hjerte, så brug din bil som reklamesøjle med robuste og langtidsholdbare stickers.

  • Vinylstickers med kontursnit. Lette at fjerne
  • Langtidsholdbar og vandafvisende
  • Kan uden videre fjernes fra de fleste overflader inden for tre år
  • Størrelse: 29,21 cm x 7,62 cm
  • Fremstillet og trykt i EU
  • Materiale 100 µm PVC-folie
  • Mærke: Spreadshirt

Design Stickers til bilen

Lav Stickers til bilen med eget tryk

Lav stickers til bilen med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stickers til bilen med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stickers til bilen

Design din egen stickers til bilen med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stickers til bilen med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv stickers til bilen med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Klistermærker

Klistermærker med eget print og grafik. Design stickers til bilen nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stickers til bilen med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress