Stanley/Stella PAIGER økologisk polokjole til damer

Sporty polokjole af 100 % økologisk bomuld til damer. Mærke: Stanley/Stella

Stanley/Stella PAIGER økologisk polokjole til damer
hvidsortgrå meleret

Klassikeren i en længere udgave. Stanley/Stella PAIGER polokjolen gør shirt-klassikeren endnu mere stilfuld. Kjolen er designet i en bæredygtig stofkvalitet, der består af økologisk bomuld. Passer perfekt til: Minderne om sommeren på tennisbanen eller i selskab med en afterhour-drink.

  • Kortærmet polokjole med to knapper i samme farve
  • Med påsyede ærmer og strikkant ved halsudskæringen
  • Nakkebånd i kraftig singlejersey og sideelementer i kontrastfarve
  • Enkeltstikning ved skuldersømmene og smal dobbeltstikning på ærmerne og ved den nederste kant
  • Struktureret, blødt piqué-stof: 230 g/m2
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Mærke: Stanley/Stella

Design Stanley/Stella PAIGER økologisk polokjole til damer

Lav Stanley/Stella PAIGER økologisk polokjole til damer med eget tryk

Lav stanley/Stella PAIGER økologisk polokjole til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella PAIGER økologisk polokjole til damer med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella PAIGER økologisk polokjole til damer

Design din egen stanley/Stella PAIGER økologisk polokjole til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella PAIGER økologisk polokjole til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Poloshirts til damer

Poloshirts til damer med eget print og grafik. Design stanley/Stella PAIGER økologisk polokjole til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella PAIGER økologisk polokjole til damer med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress