Poloshirt til damer

Poloshirt dame

Loose fit poloshirt til damer af 100 % bomuld (gråmeleret: 90 % bomuld, 10 % polyester). Mærke: Gildan

Poloshirt til damer
hvidsortkongeblågrå meleretmarinblå

Poloshirten er både sporty og casual og minder om den oprindelige bekvemme og samtidig stilfulde sportsbeklædning. I dag er den elsket som fritids-, arbejds- og team-shirten over dem alle.

  • Særlig strækbart stof
  • 3 knapper
  • Piquéstof med struktur: 177 g/m²
  • Materiale: 100 % bomuld (gråmeleret: 90 % bomuld, 10 % polyester)
  • Mærke: Gildan

Design Polosshirt

Lav Polosshirt med eget tryk

Lav poloshirt til damer med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en polosshirt med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Polosshirt

Design din egen poloshirt til damer med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede poloshirt til damer med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Poloshirts til damer

Poloshirts til damer med eget print og grafik. Design poloshirt til damer nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt polosshirt med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress