Polo til damer åndbar

Sportspolo til damer, i åndbart materiale, som tørrer lynhurtigt. Mærke: Spiro

Polo til damer åndbar
rød/hvidgrå/limekongeblå/marinblåhvid/marineblåhvid/rødsort/hvidmarineblå/hvidsort/rød

Så spærrer de øjnene op: Dit team vil tage sig endnu bedre ud i denne coole sportspolo. Det åndbare stof sikrer det perfekte kropsklima, også når temperaturen stiger. Og bliver det køligt ude på banen, så kan den uden videre kombineres med dit øvrige sportsgear.

  • Stofkvalitet: 145g/m²
  • Materiale: 100 % polyester
  • CoolDry-funktion
  • Hurtigttørrende
  • 3 knapper ved kraven
  • Luner når den skal

Design Polo til damer åndbar

Lav Polo til damer åndbar med eget tryk

Lav polo til damer åndbar med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en polo til damer åndbar med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Polo til damer åndbar

Design din egen polo til damer åndbar med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede polo til damer åndbar med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Poloshirts til damer

Poloshirts til damer med eget print og grafik. Design polo til damer åndbar nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt polo til damer åndbar med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress