Trucker Cap

Trucker cap

Trucker cap i retrostil med spænde bagpå, polyester og bomuld, mærke: Beechfield

Trucker Cap
hvid/sorthvid/marineblåhvid/rødsort/sort

Uanset hvor rejsen går hen: Trucker cap'en fuldender dit casual outfit. Sæt trumf på truckercharmen med denne snapback cap med den karakteristiske net-detalje. Perfekt i kombination med used-look-jeans.

  • 5-panel-cap, heraf 4 paneler i mesh
  • Størrelsen kan indstilles bagpå
  • Skærm med seksdobbelt pyntesøm
  • Materiale: Front og skærm 100% bomuld, netpaneler: 100% polyester

Design Trucker Cap

Lav Trucker Cap med eget tryk

Lav trucker Cap med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en Trucker Cap med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Trucker Cap

Design din egen trucker Cap med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede trucker Cap med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv Trucker Cap med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Kasketter og huer

Kasketter og huer med eget print og grafik. Design trucker Cap nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt Trucker Cap med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress