Teddybjørn

Teddybjørn

Teddybjørn i lyst, fløjsagtigt plys med en T-shirt, 100 % polyester. Mærke: Minifeet

Teddybjørn
navyatolblåhvidsortsol-gulguldorangepinklysegrønrødkongeblå

Krammebamse, sovebamse, pyntebamse - teddybjørnen med den T-shirt tager alle i sin bløde plysfavn.

  • Påsyede knapøjne af kunststof
  • Silkeblød plys
  • Højde når den sidder: 20 cm (med ører)
  • Vægt: 77 gram
  • Materiale: 100% polyester

Design Teddybjørn

Lav Teddybjørn med eget tryk

Lav teddybjørn med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en Teddybjørn med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Teddybjørn

Design din egen teddybjørn med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede teddybjørn med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Bamser

Bamser med eget print og grafik. Design teddybjørn nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt Teddybjørn med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress