Stanley/Stella SHOPPING BAG

Shopping bag i 80 % recycled bomuld og 20 % recycled polyester. Mærke: Stanley/Stella.

Stanley/Stella SHOPPING BAG
råhvidsortgrå meleretdybblå

Med denne shopping bag fra Stanley/Stella bliver dine daglige indkøb meget nemmere, og du er ikke kun smart men også bæredygtigt på farten.

  • Den øverste foldekant er robust og i bedste kvalitet.
  • Lang strop med forstærkende korssting
  • Stoftæthed: 300 g/m²
  • Materiale: 80 % recycled bomuld, 20 % recycled polyester
  • Mærke: Stanley/Stella

Design Stanley/Stella SHOPPING BAG

Lav Stanley/Stella SHOPPING BAG med eget tryk

Lav stanley/Stella SHOPPING BAG med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en stanley/Stella SHOPPING BAG med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Stanley/Stella SHOPPING BAG

Design din egen stanley/Stella SHOPPING BAG med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede stanley/Stella SHOPPING BAG med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv stanley/Stella SHOPPING BAG med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Tasker og rygsække

Tasker og rygsække med eget print og grafik. Design stanley/Stella SHOPPING BAG nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt stanley/Stella SHOPPING BAG med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress