Sofapude med fyld 45 x 45 cm

Sofapude med fyld, str. 44 x 44 cm, betræk af 100 % bomuld

Sofapude med fyld 45 x 45 cm
Lys beigeburgunder-rødgrangrønstøvet gulsortmarineblånaturhvid

Dekorative puder giver din sofa total hyggefaktor. Betrækket består af lækker og kraftig twill. Udtageligt fyld af stabilt og blødt polyestervat, så puden er perfekt til både pudekamp, pynt og puttedage.

  • Udtagelig inderpude str. 44 x 44 cm
  • Lukning: Lynlås
  • Betræk af kraftig twill: 195 g/m2
  • Materiale: 100 % bomuld (betræk), polyester (fyld)
Bemærk: Betrækket vaskes med vrangen ud. Det anbefales at vaske fyldet i hånden.

Design Sofapude med fyld 45 x 45 cm

Lav Sofapude med fyld 45 x 45 cm med eget tryk

Lav sofapude med fyld 45 x 45 cm med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en sofapude med fyld 45 x 45 cm med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Sofapude med fyld 45 x 45 cm

Design din egen sofapude med fyld 45 x 45 cm med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede sofapude med fyld 45 x 45 cm med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Andet

Andet med eget print og grafik. Design sofapude med fyld 45 x 45 cm nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt sofapude med fyld 45 x 45 cm med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress