Pudebetræk 44x44 cm

Pudebetræk 45 x 45 cm

Betræk til puder, passer til puder 45 x 45 cm, af kraftigt twill-stof, 100% bomuld

Pudebetræk 44x44 cm
Lys beigeburgunder-rødgrangrønstøvet gulsortmarineblånaturhvid

Dekorative puder pynter på alle sofaer. Det kraftige twillbetræk gør puden perfekt til både pudekamp og ren sofahygge.

  • Passer til 45 x 45 cm puder
  • Lukning: Lynlås
  • Fast, kraftigt twill-stof: 195 g/m2
  • Materiale: 100% bomuld
Bemærk: Vaskes med vrangen ud.

Design Pudebetræk

Lav Pudebetræk med eget tryk

Lav pudebetræk 44x44 cm med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en pudebetræk med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Pudebetræk

Design din egen pudebetræk 44x44 cm med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede pudebetræk 44x44 cm med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv tøj med eget tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Andet

Andet med eget print og grafik. Design pudebetræk 44x44 cm nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt pudebetræk med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress