Paraply (lille)

Handy paraply, der kan klappes sammen, 100 % polyester, mærke: Fare

Paraply (lille)
sort

Holder dig tør på turen. Handy ledsager til våde dage, passer i alle tasker og er altid lige ved hånden, når det vælter ned.

  • Længde når den er slået sammen: 24 cm
  • Praktisk velcrolukning og pose til opbevaring
  • Materiale: Kunststof, metal, betræk af 100% polyester

Design Paraply (lille)

Lav Paraply (lille) med eget tryk

Lav paraply (lille) med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en paraply (lille) med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Paraply (lille)

Design din egen paraply (lille) med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede paraply (lille) med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv paraply (lille) med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Paraplyer

Paraplyer med eget print og grafik. Design paraply (lille) nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt paraply (lille) med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress