Musemåtte (tværformat)

Musemåtte (tværformat)

Musemåtte med skridsikker underside. Mål: 23 x 19 x 0,3 cm.

Musemåtte (tværformat)
hvid

"Små mus skal vide, hvor de hører til. Giv dem et hjem på denne musemåtte, gør arbejdet med musen lettere, og skån samtidig dit skrivebord.

  • Fint struktureret hvid overflade, perfekt til det detaljerede design.
  • Skridsikker sort underside af gummi.
  • Mål: 23 x 19 x 0,3 cm.
  • Fleksibelt og holdbart materiale: 90% polyester, 10% polyester

Design Musemåtte (tværformat)

Lav Musemåtte (tværformat) med eget tryk

Lav musemåtte (tværformat) med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en musemåtte (tværformat) med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Musemåtte (tværformat)

Design din egen musemåtte (tværformat) med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede musemåtte (tværformat) med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv musemåtte (tværformat) med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Andet

Andet med eget print og grafik. Design musemåtte (tværformat) nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt musemåtte (tværformat) med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress