MiniFeet® næsehornet Svea

Ekstra blødt plysnæsehorn med mini-T-shirt af 100 % polyester. Mærke: MiniFeet®

MiniFeet® næsehornet Svea
navyhvidsortrødkongeblå

Hård udenpå og blød indeni. Svea, som er det blødeste af alle næsehorn, glæder sig rigtig meget til at lære jer at kende. Særlige kendetegn: Utroligt nuttet OG klar til bæredygtige krammeture takket være OEKO-TEX®-certifikatet.

  • Med knapøjne af kunststof
  • Ekstra blød, langluvet plyspels
  • Længde: 20 cm, Bredde: 23 cm, Højde: 20 cm
  • Vægt: 155 g
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mærke: MiniFeet®

Design MiniFeet® næsehornet Svea

Lav MiniFeet® næsehornet Svea med eget tryk

Lav miniFeet® næsehornet Svea med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en miniFeet® næsehornet Svea med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen MiniFeet® næsehornet Svea

Design din egen miniFeet® næsehornet Svea med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede miniFeet® næsehornet Svea med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv miniFeet® næsehornet Svea med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Bamser

Bamser med eget print og grafik. Design miniFeet® næsehornet Svea nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt miniFeet® næsehornet Svea med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress