MiniFeet®-hunden Helge

Tøjhunden Helge i 100 % polyester. Mærke: MiniFeet®.

MiniFeet®-hunden Helge
navyhvidsortrødkongeblå

Vild med at putte? Den dejligt bløde tøjhund, Helge, er en rigtig puttehund. Og eftersom det er endnu bedre at putte på en bæredygtig måde, kommer Helge først ud i butikken, når den har bestået OEKO-TEX®-testen.

  • Silkeblødt plys
  • Med knapøjne af kunststof
  • Længde: 19 cm, bredde: 18 cm, hHøjde: 20 cm
  • Vægt: 94 g
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mærke: MiniFeet®

Design MiniFeet®-hunden Helge

Lav MiniFeet®-hunden Helge med eget tryk

Lav miniFeet®-hunden Helge med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en miniFeet®-hunden Helge med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen MiniFeet®-hunden Helge

Design din egen miniFeet®-hunden Helge med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede miniFeet®-hunden Helge med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv miniFeet®-hunden Helge med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Bamser

Bamser med eget print og grafik. Design miniFeet®-hunden Helge nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt miniFeet®-hunden Helge med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress