MiniFeet® frøen Torge

Ekstra blød plysfrø med mini-T-shirt af 100 % polyester. Mærke: MiniFeet®

MiniFeet® frøen Torge
navyhvidsortrødkongeblå

Kvæk engang! Den ekstra bløde Torge har taget frøbenene på nakken og er på vej hen til jer for at give jer et stort knus. Og fordi han elsker farven grøn, er hans knus også grønne: Hans krammeture er bæredygtige takket være OEKO-TEX®-certifikatet.

  • Med knapøjne af kunststof
  • Ekstra blød, langluvet plyspels
  • Længde: 19 cm, Bredde: 23 cm, Højde: 20 cm
  • Vægt: 148 g
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mærke: MiniFeet®

Design MiniFeet® frøen Torge

Lav MiniFeet® frøen Torge med eget tryk

Lav miniFeet® frøen Torge med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en miniFeet® frøen Torge med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen MiniFeet® frøen Torge

Design din egen miniFeet® frøen Torge med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede miniFeet® frøen Torge med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv miniFeet® frøen Torge med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Bamser

Bamser med eget print og grafik. Design miniFeet® frøen Torge nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt miniFeet® frøen Torge med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress