MiniFeet®-fåret Annika

Tøjfåret Annika i 100 % polyester. Mærke: MiniFeet®.

MiniFeet®-fåret Annika
navyhvidsortrødkongeblå

Det dejligste puttefår! Med sit pjuskede udseende og den bløde pels tiltrækker fåret Annika ikke kun alles opmærksomhed men er også dejlig at putte med. Annika er certificeret i henhold til OEKO-TEX®-standarden og er dermed en særligt bæredygtig ven for dig.

  • Med knapøjne af kunststof
  • Blødt plys
  • Længde: 15 cm, bredde: 21 cm, højde: 20 cm
  • Vægt: 130 g
  • Materiale: 100 % polyester, fyld: PET-pellets
  • Mærke: MiniFeet®

Design MiniFeet®-fåret Annika

Lav MiniFeet®-fåret Annika med eget tryk

Lav miniFeet®-fåret Annika med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en miniFeet®-fåret Annika med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen MiniFeet®-fåret Annika

Design din egen miniFeet®-fåret Annika med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede miniFeet®-fåret Annika med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv miniFeet®-fåret Annika med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Bamser

Bamser med eget print og grafik. Design miniFeet®-fåret Annika nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt miniFeet®-fåret Annika med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress