MiniFeet® RecycelBär® i brun

Ekstra blød, brun bamse i 100 % polyester (genbrugt) med mini-T-shirt i 100 % polyester. Mærke: MiniFeet®

MiniFeet® RecycelBär® i brun
navyhvidsortrødkongeblå

Hør engang, hvem der brummer: Denne bløde bamse er den perfekte, miljøvenlige ven i nøden. Denne bæredygtige bamse, der kan løse ethvert problem, er fremstillet af genbrugte PET-flasker, og den glæder sig til at tage på eventyr med en lille ven og til at få et helt unikt navn.

  • Brun bamse med broderede øjne og broderet næse
  • Ekstra blødt plys
  • Længde: 16 cm, bredde: 24 cm, højde: 20 cm
  • Vægt: 106 g
  • Bamsemateriale: 100 % polyester (genbrugt), T-shirt-materiale: 100 % polyester
  • Mærke: MiniFeet®

Design MiniFeet® RecycelBär® i brun

Lav MiniFeet® RecycelBär® i brun med eget tryk

Lav miniFeet® RecycelBär® i brun med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en miniFeet® RecycelBär® i brun med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen MiniFeet® RecycelBär® i brun

Design din egen miniFeet® RecycelBär® i brun med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede miniFeet® RecycelBär® i brun med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv miniFeet® RecycelBär® i brun med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Bamser

Bamser med eget print og grafik. Design miniFeet® RecycelBär® i brun nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt miniFeet® RecycelBär® i brun med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress