MiniFeet® RecycelBär® Creme

Ekstra blød, cremefarvet bamse i 100 % polyester (genbrugt) med mini-T-shirt i 100 % polyester. Mærke: MiniFeet®

MiniFeet® RecycelBär® Creme
navyhvidsortrødkongeblå

Stærk som en bjørn: Den bløde bamse kan lide at blive krammet og er god til at tørre tårer væk, OG så er den yderst miljøvenlig. Denne nuttede, bæredygtige bamse er fremstillet af genbrugte PET-flasker, og den er både klar til nye eventyr og til at få sit helt eget navn.

  • Cremefarvet bamse med broderede øjne og broderet næse
  • Ekstra blødt plys
  • Længde: 16 cm, bredde: 24 cm, højde: 20 cm
  • Vægt: 106 g
  • Bamsemateriale: 100 % polyester (genbrugt), T-shirt-materiale: 100 % polyester
  • Mærke: MiniFeet®

Design MiniFeet® RecycelBär® Creme

Lav MiniFeet® RecycelBär® Creme med eget tryk

Lav miniFeet® RecycelBär® Creme med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en miniFeet® RecycelBär® Creme med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen MiniFeet® RecycelBär® Creme

Design din egen miniFeet® RecycelBär® Creme med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede miniFeet® RecycelBär® Creme med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv miniFeet® RecycelBär® Creme med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Bamser

Bamser med eget print og grafik. Design miniFeet® RecycelBär® Creme nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt miniFeet® RecycelBär® Creme med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress