MiniFeet® æslet Pelle

Blødt plysæsel med mini-T-shirt af 100 % polyester. Mærke: MiniFeet®

MiniFeet® æslet Pelle
navyhvidsortrødkongeblå

Alt andet end stædigt! Det bløde æsel Pelle tager gerne med jer på alle jeres eventyr. Og fordi det bare er bedre at putte med et bæredygtigt tøjdyr, har Pelle bestået OEKO-TEX®-testen med topkarakter og er klar til at blive krammet af både store og små.

  • Med knapøjne af kunststof
  • Silkeblød plys
  • Længde: 22 cm, Bredde: 18 cm, Højde: 20 cm
  • Vægt: 89 g
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mærke: MiniFeet®

Design MiniFeet® æslet Pelle

Lav MiniFeet® æslet Pelle med eget tryk

Lav miniFeet® æslet Pelle med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en miniFeet® æslet Pelle med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen MiniFeet® æslet Pelle

Design din egen miniFeet® æslet Pelle med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede miniFeet® æslet Pelle med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv miniFeet® æslet Pelle med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Bamser

Bamser med eget print og grafik. Design miniFeet® æslet Pelle nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt miniFeet® æslet Pelle med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress