Tofarvet te-/ kaffekrus

Tofarvet krus

Tofarvet krus i keramik, Rumindhold: 325 ml

Tofarvet te-/ kaffekrus
hvid/gulhvid/mørkegrønhvid/orangehvid/koboltblåhvid/sorthvid/rødhvid/rosa

Kruset der redder din dag. Klassisk krus med hank og fine kontrastfarver til te og kaffe med mere.

  • Hank og kant i kontrastfarver
  • Egnet til opvaskemaskine
  • Ridsefast og med UV-bestandigt tryk
  • Rumindhold: 325 ml
  • Materiale: Keramik
Tip: Ved opvask i hånden forlænges trykkets holdbarhed

Design Kaffekrus

Lav Kaffekrus med eget tryk

Lav tofarvet te-/ kaffekrus med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en kaffekrus med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Kaffekrus

Design din egen tofarvet te-/ kaffekrus med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede tofarvet te-/ kaffekrus med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv kaffekrus med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Krus og tilbehør

Krus og tilbehør med eget print og grafik. Design tofarvet te-/ kaffekrus nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt kaffekrus med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress