Termokrus

Termokrus med bærehåndtag

Praktisk termokrus, til når du er på farten. Med tætsluttende drikkelåg. Rumindhold: 414 ml

Termokrus
hvid

Perfekt undervejs. Bægeret ligger godt i hånden og sørger for, at din favoritdrik er varm, når og hvor du ønsker det.

  • Skruelåg med drikkelukning af smagsneutralt kunststof
  • Hank med praktisk greb
  • Fod af plastic
  • Rumindhold: 414 ml
  • Materiale: dobbeltvægget rustfrit stål
  • BPS-fri
  • OBS! Lukker ikke helt tæt.

Design Termokrus

Lav Termokrus med eget tryk

Lav termokrus med egen personlig tekst og tryk. Uanset om du vil udvide din garderobe med noget lækkert og personligt tøj, få et krus med dit yndlingscitat eller lave fede og personlige gaver, så har vi et stort udvalg af tøj og produkter. Lad fantasien løbe løbsk og lav en Termokrus med tryk præcis som du ønsker det.

Design egen Termokrus

Design din egen termokrus med eget tryk. Upload dine egne print, designs, billeder, fotos og grafik for at skabe dit eget personlige produkt. Du kan også bruge teksteditoren i designeren til at skabe din egen unikke skræddersyede termokrus med masser af forskellige skrifttyper, farver og tilpasningsmuligheder tilgængelig, eller søg og find fede prints til alle lejligheder blandt over en halv million færdiglavede designs i vores designdatabase. Design selv kaffekrus med tryk og køb hurtigt og nemt direkte online

Tryk Krus og tilbehør

Krus og tilbehør med eget print og grafik. Design termokrus nemt og hurtigt med vores online designer. Upload logo og grafik og skab en effektiv og synlig profilering af din virksomhed. Profiltøj og reklameartikler er enkel og overkommelig markedsføring, som alle virksomheder kan benytte sig af. Uanset om du skal bruge 1 eller 100, så leverer vi hurtigt Termokrus med tryk i høj kvalitet samt meget andet tøj og produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress